11 Ağustos 2015 Salı

Argan Yağının Cilt Çatlaklarına Faydaları

Argan Yağının Cilt Çatlaklarına Faydaları

Daha çok saç problemlerini ortadan kaldırmak da etkili olduğunu bildiğimiz mucizevi madde Argan yağı, gerçekte vücut bakımı ve çatlaklar­dan kurtulmak amacıyla de biçilmiş bir kaftandır­.

Çatlaklar için Argan Yağı Nasıl Kullanılır?
Bilhassa gece yatma dan evvel çatlak olan bölgelere argan yağı ile masaj yapmak gerekir­­. Çatlak olan alana 2 damla argan yağı sürülür, çatlak bölgesi çok genişse 3 ila 4 damla sürüle­bilir­­. İki elin baş parmakları hariç geri kalan 4 parmakla aşağıdan yukarı doğru Argan yağı yedirilir­­. Sonrasın­da baş parmaklar da kullanı­lıp çatlak olan alan hafif hafif ezilir­­. Yağı çatlak olan alana yedirilene kadar masaj yapmaya devam edin­. Düzenli bir şekil­de iki ay süresince Argan yağıyla bedeninize yapacak olduğunuz masaj sayesinde, çatlaklarını­zın azaldığını göreceksiniz­.

Argan Yağı­nın Çatlaklara Faydaları
Argan yağı; derinizi tesirli şekil­de nemlendirir ve vücudun bağ dokusunu güç vermekte­dir­­. Argan yağı çatlakların bulunmuş olduğu alan­da deri­nin esnekli­ği­ni fazlalaştırırken, meydana gelebilecek çatlakların da önlenmesine imkan vermekte­dir­­. Çatlak olan bölgeler yenilenirken, cildiniz pürürzsüz ve yumuşak bir hal alır­­. Argan yağı çatlak olan bölgeler­de kuru deri­nin ph seviyesi­ni yeniden  toparlar­. Buna ilaveten  vermiş olduğu nem miktarı­nın da vücut­ta uzun süre korunmasına imkan vermekte­dir­­. Çatlak izleri­nin yok olmasına imkan veren  argan yağı yüksek miktar­da E vitami­ni içerir, bu sayede kısa bir zaman­da çatlaklar gözle görülür şekil­de azalmış olmakta­dır­­.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adıyaman Çiğ Köftecisi Iğdır Telefon Numarası

04762271888 Iğdır Çiğ Köfte, Çiğ köfteci öz adıyaman çiğ köftesi, adıyaman çiğ köftecisi, lezzetli ve hesaplı Iğdır Çiğ Köfte