11 Aralık 2014 Perşembe

Bepanthol Cilt Bakım Kremi Nasıl?

Bepanthol Cilt Bakım Kremi Nasıl?

Bepanthol Cilt Bakım Kremi'nin 100 gr'lık ve 30 gramlık formları var ve açıldıktan sonra 24 ay ömrü oluyor­. Tüp halinde olan Bepanthol cilt bakım kreminin en beğendiğim özelliklerini size şöyle sıralayabilirim.

Tamam biskrem yemiyoruz ama bir cilt bakım kremininde kıvamının akışkan olma­sı önemli. Anın­da cilt tarafından emilmesi, sürüldüğünde yağlı bir his bırakmaması­. Su bazlı bir yapıdadır­. Dudaklarımı nemlendirmek için de geceleri sürüyorum­. Çabucak emildiği gibi, dudakları da yumuşacık yapmakta­dır­­.  Dudak kuruluğu yaşayanlara şiddetle tavsiye ederim. Hemen etkisini göstermekte ve çatlamış dudakları da onarmaktadır.
Üstelik muhteviyatın­da parfüm, paraben ve renklendirici bulunmuyor. Eczaneler­de kolaylıkla bulunabiliyor­. El ve yüz için yazmasına bakmadan, cildini­zin kurumuş, çatlamış ve gerginleşen  her bölgesinde rahatlıkla uygulaya­bilirsiniz­. Kış yaklaşırken  elimin daha çok gideceği bu krem, cildimi rutubetli tutarak kol ve bacaklarımı da kurumaktan kurtaracak­. Henüz denemediyseniz çok şey kaçırmış olacağınızı söyleyebilirim­. Çabuk emilen  ve cildin rutubetli kalmasına imkan veren  Bepanthol Cilt Bakım Kremi favori kremlerinizin arasında yerini almalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adıyaman Çiğ Köftecisi Iğdır Telefon Numarası

04762271888 Iğdır Çiğ Köfte, Çiğ köfteci öz adıyaman çiğ köftesi, adıyaman çiğ köftecisi, lezzetli ve hesaplı Iğdır Çiğ Köfte