15 Haziran 2015 Pazartesi

Instagram Hesabımı Silmek İstiyorum


instagram hesabı kalıcı silme

Fakat şöyle bir açıklama belirtelim, hesabınızı silmek tamamen kalıcı ve dönüşü olmayan bir durumdur. Yani sileyim tekrar açarım mantığı kesinlikle yoktur.
Tamamiyle hesabınızı kalıcı olarak silmeye karar verdiyseniz dediklerimizi uygulayıp hesabınızı tamamen silebilirsiniz.Son uyarımız olarak ise hesabınızı sildiğinizde eski kullanıcı adınızı tekrar alamazsınız.

Instagram Hesabı Silme

Gelelim asıl konumuza instagram hesabınızı silmek için https://instagram.com/accounts/login/?next=%2Faccounts%2Fremove%2Frequest%2Fpermanent%2F bu linke tıklayın, açılan sayfada size ait olan bilgi girişlerini yaptıkdan sonra tamamen kalıcı olarak instagram hesabınızı silebilirsiniz.

instagram hesap dondurma

instagram kullanıcıysanız ve hesabınızı dondurmak istiyorsanız, maalesef  instagram hesap dondurma işlemi için henüz bir güncelleneme yapmadı. Facebook ve twitterda bildiğiniz gibi dondurma işlemleri var, fakat instagramda dondurma yani bir süre hesabı kapatıp tekrar hesabınızı aktif duruma getirme  işlemi yoktur. Bunun yerine instagram da yapabileceğiniz hesabınınız kapatılması gerekmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adıyaman Çiğ Köftecisi Iğdır Telefon Numarası

04762271888 Iğdır Çiğ Köfte, Çiğ köfteci öz adıyaman çiğ köftesi, adıyaman çiğ köftecisi, lezzetli ve hesaplı Iğdır Çiğ Köfte