21 Mayıs 2015 Perşembe

Mobil Operatörler Vodafone,Avea,Turkcell Reklam Mesajlarını Engelleme


Vodafone Reklam Mesajlarını Engelleme ve Mesaj Engelleme

Vodafone gelen mesajlar nasıl engellenir ve Vodafone reklam mesajları nasıl engellenir hususunda bilgi vermek adına bu makalemizi yazmış bulunuyoruz.

Son zamanlarda toplu halde gönderilen reklam mesajları telefonumuzun uygunsuz zamanlarda çalıp bizi rahatsız etmesine neden olmaktadır.

Eğer gönderilen mesajlar bireysel olmayıp toplu halde gönderiliyorsa size anlatacaklarımızı yaprak bu firmaların sizlere bir daha mesaj göndermesini engelleyebilirsiniz.

Eğer Vodafone hattınız varsa, istenmeyen reklam mesajlarını engellemek için 542 542 00 00 yi arayıp operatöre ulaşın ve istenmeyen mesajların engellenmesini talep edin. İsteğiniz en kısa sürede değerlendirilip bir daha size toplu mesaj gönderilmesi engellenecektir.


Avea Mesaj ve Reklam Mesajlarını Engelleme

AVEA mesaj engelleme işlemi sayesinde tüm kullanıcılara toplu halde gönderilen mesajlardan kurtulabilirsiniz.

A Firmasının sürekli sizlere mesaj atmasından şikâyetçiyseniz sizlere belirteceğimiz işlemleri yaparak bu toplu mesajlardan Kurtulabilmeniz mümkün.

Yazımızın devamından AVEA reklam mesajı engelleme işleminin nasıl yapıldığına dair detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

AVEA kampanya bilgilerini engellemek için kısa mesajla
İptal kampanya yazıp 7672 gönderin
Reklam mesajlarını engellemek için
İptal reklam yazıp 7672 gönderin

Bizzat kendim bu uygulamaları yaparak gönderilen toplu mesajlardan kurtuldum. Bu uygulamaları yaparken yaşamış olduğunuz sorunları bizlere bildirmeniz durumunda gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

Turkcell Mesaj ve Reklam Mesajlarını Engelleme

Turkcell gelen mesaj nasıl engellenir veTurkcell reklam mesajı nasıl engellenir hususu birçok takipçimizin canını sıkmaktadır.

Gecenin bir yarısı gelen reklam mesajları uykumuzun bölünmesine ve gecemizin zehir olmasına neden olabilir. Bu yazı dizimizde sizlere Turkcell hizmetlerinden gönderilen toplu mesajların nasıl engellenebilineceği hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Bu uygulama sadece gönderilen toplu SMS hizmetleri içindir. Eğer bireysel mesaj gönderimi söz konusuyla sizlere gönderilecek bireysel mesajların engellemesi mümkün değildir. Sizde gelen bu toplu mesajlardan sıkıldıysanız yazımızın devamından bu mesajların nasıl engellenebilineceğine dair bilgi edinebilirsiniz.

Eğer Turkcell hattınız varsa, istemediğiniz bir reklam mesajı geldiğinde 3 gün içerisinde bu mesajı 2780 numaraya iletirseniz bu mesajı gönderen firma bir daha size mesaj gönderemez.

Tez zamanda bu sıkıntılardan kurtulmanızı temenni ederiz.

Konumuzun bu son kısmında ise sizlere turkcell reklamlarını engelleme,turkcell reklam mesajlarını engelleme işlemi nasıl yapılır sorularının yanıtlarını verdik umarım yararlı olmuştur.

Ayrıca birde denemediğimiz bir başka kaynakta gördüğümüz yöntem var bunuda size sunalım arkadaşlar.

Kimi zaman sms almak bazılarımızın canını sıkar. Bazen gereksiz bir insan bazen lüzumsuz sms lerden bıkanlarımız çareyi sms almayı engellemekte buluyorlar.

Böyle bir sorununuz varsa sizde her hangi bir numaradan gelen mesaj alımını engellemek veya bloke etmek için bazı noktalara başvurabilirsiniz.

Üstelik sms engellemesini kaldırmak istediğinizde yine aynı yolla işlemi iptal etmeniz mümkün. Operatörünüzün birkaç özelliği sayesinde artık istenmeyen mesajları engelleyebilme fırsatına sahipsiniz.

Bu işlemi yaptığınızda sms gönderen kişiye iletim raporu ulaşmayacak ve size de sms gelmeyecek. Özellikle sapığı olanlara faydalı olacaktır .

SMS alımını durdurmak için : *35*Kısıtlama şifreniz*16# (Evet tuşuna basınız – Örn: *35*0000*16# )

SMS alımı blokesini kaldırmak için: #35*Kısıtlama şifreniz*16# (Evet tuşuna basınız – Örn: *35*0000*16#)

Sms kısıtlama şifresi aynı pin kodu gibi üç kez yanlış girildiğinde bloke olan bir koddur. Default ( varsayılan ) şifreler

Turkcel için sms engelleme şifresi 0000 – Vodafone için sms bloke etme şifresi  1111

Bilgi Yuvası Teknoloji ve İletişim Servisi


İstenmeyen mesajlar nasıl engellenir?

Reklam içerikli mesajları, bağlı bulunduğunuz operatöre sms yollayarak engellemeniz mümkün değil ne yazık ki. Tüm GSM operatörleri, yalnızca müşteri hizmetleri aranarak bu mesajların engellenebileceğini ifade ediyor. GSM operatörlerinin müşteri numaraları ise şunlar:

Avea: 444 1 500

Turkcell: 444 0 535

Vodafone: 0542 542 00 00






 Sayfa Konusu:avea istenmeyen mesajları engelleme, vodafone istenmeyen mesajları engelleme, telefona gelen uygunsuz mesajlar, istenmeyen mesajlar nasıl engellenir, vodafone mesaj engelleme, reklam mesajlarını engelleme, vodafone reklam sms engelleme, mesaj engelleme vodafone, sms alimi nasil engellenir, telefona gelen mesaclar nasıl engellenir,Avea Reklam Mesajlarını Engelleme, Genel, Mobil Operatörler Reklam Mesajlarını Engelleme, Turkcell Reklam Mesajlarını Engelleme, Vodafone Reklam Mesajlarını Engelleme, 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adıyaman Çiğ Köftecisi Iğdır Telefon Numarası

04762271888 Iğdır Çiğ Köfte, Çiğ köfteci öz adıyaman çiğ köftesi, adıyaman çiğ köftecisi, lezzetli ve hesaplı Iğdır Çiğ Köfte