21 Temmuz 2015 Salı

Neden Kilo Veremiyorum?

NEDEN KİLO VEREMİYORUM?

Düzenli beslenerek egzersiz yapmanıza rağmen  ha­len  kilo verememekten  mi şikayetçisiniz? İşte kilo verememeni­zin sebep­leri.

Kilo Verememenin Nedenleri

Suyu ihmal etmek: Vücudunuzu nemlendirmenin yanın­da düzenli şekil­de su içmek, gıdaların parçalanıp sindirilmesine ve kilo kaybına da yardımcı olmakta­dır­­.  Bilhassa yemekler den  evvel içecek olduğunuz bir bardak su, midede doyum hissi sağlayarak daha az yemek ile doymanızı kolaylaştıracaktır­­.

Bütün gıda grupların­dan yememek: Bütün gıda grupların­dan yeteri ka­dar tüketmemek, yemeyi kestiğiniz gıdalara daha fazla istek duymanıza ve beslenme yetersizliğine sebep olmakta­dır­­.  Karbonhidratları tüketmeyi kesmektense kepekli tahıllara odaklanmanız daha doğru olmakta­dır­­.

Yeterince yürümemek: Günlük 15 dakika tempolu yürüyüş sağlık amaç­lı kafi görünse de size planlamış olduğunuz kadar ağırlık kaybı sağlamaya­bilir­­. Kilo vere­bilmek amacı ile günlük en  az 30 dakika tempolu şekil­de yürümeniz gerekir­­.

Aç karnına egzersiz yapmak: Aç karnına egzersiz yapmak, kalori yakımını yağ yerine kastan sağlar­. Bu durumla karşılaşma­mak amacıyla hafif gıdalar tüketebilir ve bu sayede kas kaybını­zın önüne geçmiş olursunuz­.

Spor­dan sonra fazla atıştırmak: Spor­dan sonra tüketecek olduğunuz atıştırmalıklar da, kilo vermenizde oldukça mü­him bir yere sahip­. Normal öğün saatiniz değilse, spor­dan sonra yiyecek olduğunuz atıştırmalığın 150 kalori dolayın­da olmasına dikkat edin­.

Yalnız­ca kardiyo yapmak: Kilo vermek amacı ile yalnız­ca kardiyo yapmak kafi olmaz­. Ağırlık çalışmak da kilo vermenizi sağlayacaktır­­. Ağırlık çalışarak kaslarınızı güçlendirebilir ve metabolizmanızı hızlandıra­bilirsiniz­.

Yeteri kadar yememek: "Sonrasın­da yemek yerim" diyerek kendinizi aç bırakmayın­. Bu durum kalori almamanızı sağlar fakat metabolizmanı­zın dengesi­ni bozarak başka öğünler­de daha fazla yemek yemenize neden  olmakta­dır­­.

Ayakta yemek yemek: Buzdolabı­nın veya mutfak tezgahı­nın önünde durup bir şeyler yemek zaman­dan kazanç gibi görüle­bilir, lakin farkına varmadan fazla yemenize sebep olmakta­dır­­.

İlgili aramalar: neden kilo veremiyorum, kilo verememenin nedenleri nelerdir, neden zayıflayamıyorum

1 yorum:

  1. Hızlı ve Kalıcı kilo vermek isteyenler burayı tıklasın.
    1 Haftada 3 Kilo vermek isteyenler ise burayı tıklasın.

    Kilo vermek isteyenler öyle çayla, hapla olmaz o işler yukarıdaki yazıları okuyun bilimsel olarak kilo verin.

    YanıtlaSil

Adıyaman Çiğ Köftecisi Iğdır Telefon Numarası

04762271888 Iğdır Çiğ Köfte, Çiğ köfteci öz adıyaman çiğ köftesi, adıyaman çiğ köftecisi, lezzetli ve hesaplı Iğdır Çiğ Köfte