12 Temmuz 2015 Pazar

Yağ Yakma Teknikleri

Yağ Yakma Teknikleri

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana eyaletindeki Purdue Üniversitesi’nde yürütülen  bir araştırma, gün içerisinde yağ yakma­yı hızlandırmak amacıyla uyulma­sı lazım olan 9 belli başlı yolu ortaya koydu­.

Su içmek

Bol su içmenin vücut­ta bulunan nemi koruduğu ve kuruluğu önlediği gibi metabolizmayı da düzene soktuğu bilinir­­. Zira bol su içmek, gereksiz kalori almaya gereksinimi­ni azalttığın­dan yağların daha çabuk yakılmasına yardım etmektedir­­.

Egzersiz

Vatan’daki habere göre, stres yüzün­den  yavaşlayan vücut, yağ yakmak amacıyla kafi gücü bulamadığın­dan kasları gereğince çalıştıramıyor­.

Ara öğünler

Ara öğünler­de küçük atıştırmalar, ana öğünde aşırı yemenin önüne geçerek metabolizmaya aşırı yüklenmekten  koruyor­.

D Vitamini

D vitamini­nin hastalıklara karşı etki­yi olduğu hal­de kilo vermedeki etki­yi de güçlü­. Güneş ışığın­dan faydalanarak alınan D vitamini, ekstra kaloriye karşı besle­yici özellik taşıyor­.

C Vitamini

Yağ yakmada direkt tesirli olduğu kanıtlanan C vitamini­nin günlük olarak en  az 75 miligram alınma­sı tavsiye ediliyor­. Bir greyfurt, 44 miligram Vitamin C ihtiva etmektedir­­. Lif bakımın­dan zengin Vitamin C birçoğu meyvede bulunmakta­dır­­.

Ağırlık kaldırmak

Kollara ve bacaklara ağırlık kaldırtma egzersizi, vücut­ta bulunan fazla yağı yakmaya yardım ettiği gibi vücut ısısı­nı da koruyor­.

Merdiven  kullanmak

Asansör kullanmak yerine merdiven  kullanmak, başka yağ yakma egzersizlerine göre 2 kat daha etkili­.

Gülmek

Gülmek ve kahkaha atmanın sinir sistemi­ni rahatlatan niteliği yanın­da en  az 10 kalori yakmayı sağladığı da belirtiliyor­.

Yeşil çay

Yeşil çayın, yağ çözülmesine imkan veren  karakteristiği yapılmakta olan bütün çalışmalarla onaylanıyor­. İnsülin ve glukoz oranlarını dengeleyici etki­yi yardımıy­la hem yağ emilimine katkı veriyor hem de vücut sağlığını koruyor­.

İlgili aramalar: yağ yakma teknikler, yağ yakıcı hareketler, yap yakma metodları

1 yorum:

  1. Hızlı ve Kalıcı kilo vermek isteyenler burayı tıklasın.
    1 Haftada 3 Kilo vermek isteyenler ise burayı tıklasın.

    Kilo vermek isteyenler öyle çayla, hapla olmaz o işler yukarıdaki yazıları okuyun bilimsel olarak kilo verin.

    YanıtlaSil

Adıyaman Çiğ Köftecisi Iğdır Telefon Numarası

04762271888 Iğdır Çiğ Köfte, Çiğ köfteci öz adıyaman çiğ köftesi, adıyaman çiğ köftecisi, lezzetli ve hesaplı Iğdır Çiğ Köfte