13 Temmuz 2015 Pazartesi

Zayıf Görünmek İçin Neler Yapabiliriz?

Zayıf Görünmek İçin Neler Yapabiliriz?

Giydiğiniz kıyafet, taktığınız aksesuar, giydiğiniz ayakkabı hatta saçınız ve duruşunuz zayıf görünmek amacı ile size birçok seçenek sunar, ama en  mü­him altın kural dikkati sorunlu bölgelerden  uzaklaştırmaktır­­. Örneğin, alt bedeninizde kilo sorunu var ­ise dikkatleri üst bedene çekecek aksesuar ve renk seçimi yapmak doğru olacaktır­­.

Zayıf görünmenin sırları nelerdir?

Anvelop elbiseler bir kadın için olmazsa olmazlardandır­­.  Modası geçmeyen  Anvelop elbiseler V biçimin­de durduğu için görsel illüzyon yaratarak sizi olduğunuzdan daha ince göstermekte­dir­­.

A kesim etekler de kalça genişliği­ni gizlemek amacı ile gardıroplar­da olma­sı lazım olan parçalardandır­­.  Bele oturan A kesim etekler, beli ince gösterip kalçayı da başarıyla gizler­.

En bilinen  kurallar­dan bir tane­si de çizgili kıyafetlerden uzak durmak! Evet çizgilerden  uzak durmak gerekiyor ama bu kural yalnız­ca enine çizgili desenler için geçerlidir­­. Boyuna çizgiler vücudu her zaman daha uzun ve ince göstermekte­dir­­.

Peplum elbise ve üstler de zayıf gösteren  giyeceklerdendir­­. Üst bölümü vücudu saran, bel ve bacak bölgelerinde genişleyen  Peplum giysiler vücudu toparlayarak daha ince görünüm sunar­.

Pantolon paçalarını uzun tutarak da zayıf görünüm el­de edebilirsiniz­. Uzun ve bol paçalı pantolonlarınızı da yüksek topuklu ayakkabılarla tamamlayarak daha uzun boylu ve ince görünebilirsiniz­.

Doğru bedende giyinmekte bir başka mü­him noktadır­­.  Kendi bedeninizden  büyük veya küçük giysileri tercih etmeyin çünkü büyük giysiler sizi daha kısa ve kilolu göstermekte­dir­­. Aynı şekil­de küçük giysiler­de dikkati sorunlu bölgelere çekip sizi daha kilolu göstermekte­dir­­. Her zaman rahat olduğunuz ve doğru bedeninizde olan giyecekleri tercih etmeniz gerekir­­.

Robadan kesim elbise ve üstler de zayıf görünmek amacı ile seçilen  giysilerdendir­­. Robadan kesim, göğüs altın­dan başlayıp bollaştığı için karnınızı, belinizi ve kalçanızı iyi bir şekil­de gizler­.

Tek renk giyinmek de zayıf gösteren  bir alternatiftir­­. Koyu kahve, lacivert ve siyah tonları sorunlu bölgelere dikkat çekmeyerek daha ince görünmeyi sağlar­. Fakat elbet­te ki zayıf görünmek amacı ile de bütünüy­le karalara bürünmemek gerekir­­. Tek renk giyinmek istediğinizde, dikkat çekmek istediğiniz alanı eğlenceli aksesuarlarla giyecekinize ayrıntı katarak stilinizi tamamlaya­bilirsiniz­.

Ayakkabılar da ince görünmek amacı ile mü­him detaylardandır­­.  Özellikle; babet, sandalet, ufak topuklar, küt burun ayakkabılar­dan uzak durmalı ve bunun yerine yüksek kalın topuklu ayakkabıları tercih etmeniz gerekir­­.

Yüksek bel pantolon ve etekler de bel hattını yeniden  çizdiği için olduğunuzdan daha ince göstermekte­dir­­. Bilhassa bel ve karın bölgesi­ni ince göstermek istediğinizde yüksek bel pantolon ve etekleri tercih etmeniz gerekir­­. Bu kombinasyonunuzu da yüksek topuklu ayakkabılarla tamamlar iseniz daha iyi bir sonuç el­de edebilirsiniz­.

Giysilerini­zin yanı sıra duruşunuzda ince görünmek amacı ile mü­him etkenlerdendir­­. Dik durarak bedenini­zin formunu daha iyi gösterebilir ve giydiklerinizi de en  iyi şekil­de taşıya­bilirsiniz­.

İç çamaşırı seçiminizi de özenle yaparak vücut hatlarınızı toparlaya­bilirsiniz­. Üst bedeninizde fazlalık varsa, toparlayıcı sütyenleri tercih edebilirsiniz­. Aynı şekil­de alt beden  için de toparlayıcı ve likralı kumaşları seçmeniz gerekir­­.

Çorap ve korseler de yine sorunlu bölgeleri formdaymış gibi gösterecek ayrıntılardandır­­.  Opak ve koyu tonlar­da çoraplarla bacaklarınızı olduğu için daha ince gösterebilirsiniz­. Korseler de yine zayıf görünmek amacı ile sıkça kullanılır ama burada dikkat etmeniz lazım olan nokta hareketinizi kısıtlamayan korseleri seçmeye özen  göstermektir­­.

Çanta ve kemer gibi aksesuarlar da size ince görünmek amacı ile alternatif suna­bilir­­. Ufak çantalar yerine orta boylar­da çantaları tercih etmeniz gerekir­­. Kemerleri de tam karnımızdan sıkmak yerine, göğüsün birazcık altın­dan takarak Robadan kesim yarata­bilir ve belinizi olduğu için ince gösterebilirsiniz­.

Saçlarını­zın da zayıf görünmek amacı ile mü­him olduğunu unutmayın­. Yukarıdan toplanmış bir atkuyruğu ile bilhassa üst bedeninizi daha ince gösterebilirsiniz­.

Zayıf görünmek amacı ile giyeceklerle yapabileceklerimiz bir yana, sağlıklı yaşamı benimsemek en  mü­him karar olacaktır­­. Sağlıklı beslenerek, bol su tüketerek ve düzenli egzersizler yaparak kısa zaman ­ la sağlıklı bir bedene sahip ola­bilirsiniz­. Bununla birlik­te, kendine güvenmek bir kadı­nın en  güzel giyecekidir­­. Dik durun ve güzel bir kadın olduğunuzu kendinize hatırlatmayı unutmayın­.

Yazar: Merve Özkaynak

İlgili aramalar: zayıf görünmek için neler yapabiliriz, zayıf görünmenin sırları nelerdir, nasıl zayıf görünürüz

1 yorum:

  1. Hızlı ve Kalıcı kilo vermek isteyenler burayı tıklasın.
    1 Haftada 3 Kilo vermek isteyenler ise burayı tıklasın.

    Kilo vermek isteyenler öyle çayla, hapla olmaz o işler yukarıdaki yazıları okuyun bilimsel olarak kilo verin.

    YanıtlaSil

Adıyaman Çiğ Köftecisi Iğdır Telefon Numarası

04762271888 Iğdır Çiğ Köfte, Çiğ köfteci öz adıyaman çiğ köftesi, adıyaman çiğ köftecisi, lezzetli ve hesaplı Iğdır Çiğ Köfte