Et Yemeklerinin Yanında Ayran İçilir Mi?
Et yemeklerinin yanında ayran içmek elzem geleneklerimizdendir. Fakat birtakım vitamin ve minerallerin başka vitamin ve mineraller ile olumsuz etkileşime girebilmesi sebebiyle et ve ayranı veya yoğurdu bir arada tüketmemek gerekmektedir. Etteki demirin emilimini, ayrandaki kalsiyum azaltmaktadır. Eğer et yemeklerini yerken Vitamin C kaynağı olan yiyecekleri de beraber yerseniz emilim artacaktır. Örneğin et yemeğinin yanına, içinde maydanoz ve biber olan bol limonlu bir salata yapabilirsiniz. Böylelikle Vitamin C yönünden zengin olan maydanoz, biber ve limon yardımıyla etteki demirden maksimum fayda elde edersiniz.
Online Bilgiler,Online Hesaplamalar ve Aslında içinde Online geçen Herşey hakkında Bilgiler veren Bir Platform
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Adıyaman Çiğ Köftecisi Iğdır Telefon Numarası
04762271888 Iğdır Çiğ Köfte, Çiğ köfteci öz adıyaman çiğ köftesi, adıyaman çiğ köftecisi, lezzetli ve hesaplı Iğdır Çiğ Köfte
-
DİSTANDÜ NEDİR? Distandü, kelime anlamı olarak “gergin” anlamında olup, organ üzerinde kullanılan tıbbi bir terimdir. Distandü, safra kese...
-
Kasık Mantarı Nedir? Kasık mantarı, en fazla karşılaşılan mantar enfeksiyonlarındandır ve Tinea Cruris olarak da bilinir. genel olarak e...
-
Türk Halk Müziği listeleri , Türk halk müziği türküleri , En Popüler Türk Halk Müziği Müzik Listeleri , türk halk müziği sanatçıları , türk ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder