Sıcak Süte Bal Katırılır Mı?
Kendimizi birazcık kötü hissettiğimiz zamanlar, grip olacağımızı düşündüğümüz zaman hemen aklımıza gelir sıcak süte bal ve limon karıştırarak içmek. Sıcak sıcak içmeye özen gösterdiğimiz bu karışımın boğazımıza iyi geleceğini düşünürüz. Genellikle yaptığımız bu yanlış, asıl olarak baldaki protein, mineral ve enzimlerin kaybedilmesine neden olmaktadır. 43 derecenin üstünde ısıya maruz olan bal, bütün besin değerini yitiriyor ve sıcak suyun, sütün veya çayın içinde sadece tatlandırıcı fonksiyonu görmektedir. Bundan dolayı balı; ılık su, süt ya da meyve suyuyla tüketmeye özen gösteriniz.
Online Bilgiler,Online Hesaplamalar ve Aslında içinde Online geçen Herşey hakkında Bilgiler veren Bir Platform
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Adıyaman Çiğ Köftecisi Iğdır Telefon Numarası
04762271888 Iğdır Çiğ Köfte, Çiğ köfteci öz adıyaman çiğ köftesi, adıyaman çiğ köftecisi, lezzetli ve hesaplı Iğdır Çiğ Köfte
-
DİSTANDÜ NEDİR? Distandü, kelime anlamı olarak “gergin” anlamında olup, organ üzerinde kullanılan tıbbi bir terimdir. Distandü, safra kese...
-
Kasık Mantarı Nedir? Kasık mantarı, en fazla karşılaşılan mantar enfeksiyonlarındandır ve Tinea Cruris olarak da bilinir. genel olarak e...
-
Türk Halk Müziği listeleri , Türk halk müziği türküleri , En Popüler Türk Halk Müziği Müzik Listeleri , türk halk müziği sanatçıları , türk ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder